Het schijnt er mooi weer te zijn!! - Reisverslag uit , van Nora,Dien en Gerrit Borger - WaarBenJij.nu Het schijnt er mooi weer te zijn!! - Reisverslag uit , van Nora,Dien en Gerrit Borger - WaarBenJij.nu

Het schijnt er mooi weer te zijn!!

Door: Nora,Dien,Gerrit.

Blijf op de hoogte en volg Nora,Dien en Gerrit

11 September 2011 | ,

Hallo allemaal,
Aanstaande dinsdag gaat het weer gebeuren.
Dan vliegen we op:richting Maleisië en Australë!
Deze keer zijn we met z'n drietjes:Gerrit,Dien en Nora.
Op veler verzoek gaan we jullie weer van onze avonturen op de hoogte houden.
Om 12.00 uur 's middags vertrekt het Malaysian Airways vliegtuig richting Kuala Lumpur, waar we na 12 uur vliegen 's morgens 6.35 uur aan hopen te komen. Lekker vroeg dus! Het is daar dan 6 uur later dan in Nederland
Op 17 september, zaterdag,gaan we door naar Brisbane en komen daar om 19.45 aan.In Australie is het 8 uur later dan in Nederland.
Net even op weeronline gekeken:zowel Kuala Lumpur als Brisbane kregen een achtje, 33 en 25 graden celsius.Dat ziet er dus goed uit. In Australië is de lente net begonnen.In Maleisië is het altijd heet!
Op onze vorige reis hebben wij ook KL aangedaan, hetzelfde hotel.Ben benieuwd of die aardige taxichauffeur nog in de hal staat.
Bij Jaap en Denise staan de amarillessen in de knop heb ik gehoord.Gaan we ook bekijken.
Verder staat er na een week Australië een achtdaagse cruise naar Vanuatu en New Calidonia op het programma. Voor diegene die wil weten waar dat ligt:Google naar Wikipedia.
Op 13 oktober zijn we weer in Holland en gaan we weer aan de snert en de zuurkool, ook lekker! Nu even niet....
Om sfeer te proeven doen we een paar fotootjes van de vorige reis hierbij.
Ons volgendende verslag zal vanuit Kuala Lumpur zijn, wees niet bang om commentaar te geven of vragen te stellen.Ook goede raad is niet duur!
Ook horen we graag wat voor weer het Holland is........
Voor nu bye,bye.
Nora,Dien en Gerrit, het edele drietal!!!

• 11 September 2011 - 07:33

Wenda:

Van een eigen verslag in die van jullie , ga het volgen . Alvast een goede reis , en sterkte met de lange zit in het vliegtuig.

• 11 September 2011 - 09:21

Cindy:

Klinkt heerlijk allemaal, goede reis en geniet ze!!! Heel leuk om jullie zo te volgen, liefs Cindy enco

• 11 September 2011 - 10:08

Anja:

Nou, wat heerlijk voor jullie dat het eindelijk zover is, ik heb van ma regelmatig gehoord: nog 4 weken of nog 2 weken en ook :"als jij teug bent ga ik weg en nog langer vliegen als jij." Ik hoop dat het net zo lekker relaxed is als bij Wenda en mij. Wij kunnen terugkijken op een heerlijke tijd en veel reacties.
    Die gaan we ook sturen aan jullie.
    Veel plezier.

• 11 September 2011 - 10:34

Nel:

Leuk om dat reisverslag te ontvangen.
    Ik wens jullie een prettige vakantie met heel veel mooi weer.
    Want hier is het maar pet.
    Geniet ervan
    Groetjes
    Nel

• 11 September 2011 - 10:37

Henk En Gerda:

Hallo supertrio.
    Wij wensen jullie nu alvast een hele fijne reis en een hele fijne periode Down Under.
    Natuurlijk de hartelijke groeten aan de familie daar.
    Wij hopen jullie nog een keer te spreken via Skype.

• 11 September 2011 - 10:40

Martha:

Norie, ik ben je aan het bellen,maar steeds in gesprek.Zal het straks nog een proberen.Als het lukt, wens ik jullie drietjes een hele fijne en mooie vakantie,ook Jaap en Denise.
    Kom gezond weer terug.

• 11 September 2011 - 11:07

Jaap And Denise:

Safe journey, great time in K.L. - don't forget the rum!!! See you soon!

• 11 September 2011 - 11:55

Hannie , Bert :

Goede reis gewenst en veel plezier doe iedereen de groeten van ons uit het zonnige franse Valros

• 11 September 2011 - 16:09

Jan Veldhoen:

Als wij zo lezen hebben jullie er geweldig veel zin in. We hopen dat jullie een goede start maken . Leuk dat wij via het reisverslag beleven hoe het jullie vergaat. Heel veel plezier en ga er van genieten.

Doei

• 11 September 2011 - 16:32

Christel:

Leuk, van het ene reisverslag vallen we in het andere. Het is zover hoor, en we gaan jullie zeker volgen al die weken. Wat een verslagen zullen dat worden met zo'n triootje haha. Een hele goede reis en ben nu al benieuwd naar het verslag vanuit Kuala Lumpur.
    Groetjes Lex en Christel.

• 11 September 2011 - 19:28

Dick Borger:

Een hele goede reis toegewenst.
    Een fijne tijd en doe Jaap en Denise de hartelijke groeten.

• 12 September 2011 - 05:20

Marten Rokkeveen:

Hallo Gerrit, het is bijna zover.
    Morgenochtend om 9.00 uur kom ik je ophalen.
    Namens het hele Rokkeveen-team een goede reis gewenst en veel plezier down-under.

• 12 September 2011 - 05:46

Jan:

Goede middag,ik heb je mailtje ontvangen,en daar voor mijn dank,ik wil graag jullie reisverslag thuis bezorgd krijgen
    Ik wens jullie een goede reis en een hele fijne vacantie,ik weet alleen nog niet hoe het moet ,dus doe lk dit nog even
    met beantwoorden,ik ben ook niet zo jong meer zeggen ze dan altijd.
    Hou Dien even in de gaten want ze heeft zo een one nacht stand te pakken.
    Veel geluk en plezier gewenst Jan

• 12 September 2011 - 07:22

Desiree:

Heel veel plezier!!!

• 12 September 2011 - 07:55

Tim:

Veel plezier en een goede reis. Is er nog een kaartje over?
    groeten, Tim

• 12 September 2011 - 08:09

Mila:

Heel veel plezier en wat een luxe: 3 vakanties in één! Maak ons maar lekker jaloers met alle mooie verhalen.
    Groetjes.

• 12 September 2011 - 17:25

Nora,Dien En Gerrit Borger:

Veel plezier voor alle Borgers.Hans en El.

• 12 September 2011 - 17:40

Marion De Groot:

Hoi Gerrit, wat geweldig dat je dit gaat doen. Ik hoop dat ik dat ooit ook nog ga doen. Veel plezier en geniet er lekker van.

• 12 September 2011 - 19:51

Twan En Finette:

lieve Oma

Goedereis en heel veel plezier dikke kussen van twan en finette

• 12 September 2011 - 19:52

Saskia:

Ma, Nora en Gerrit

Heel veel plezier met zijn allen geniet er van groetjes aan iedereen daar. xxx saskia

• 14 September 2011 - 04:25

Jaap And Denise:

Hope you had a good flight to KL and have arrived safe and sound - wonder if you have had a little kip (not chicken!!) this morning before hitting the shops?!! Enjoy, take care, thinking of you xxx

• 14 September 2011 - 20:40

Cindy:

Hoi, ik ben benieuwd naar de eerste avonturen .....Ons aquarium verhuist naar jou ,pap kun je snorkelen! Liefs Cindy

• 15 September 2011 - 11:18

Chris:

Die Gerrit krijgt ook een ouwe kokosnoot zeg!