Poeh,poeh wat een hitte! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Nora,Dien en Gerrit Borger - WaarBenJij.nu Poeh,poeh wat een hitte! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Nora,Dien en Gerrit Borger - WaarBenJij.nu

Poeh,poeh wat een hitte!

Door: Nora,Dien,Gerrit.

Blijf op de hoogte en volg Nora,Dien en Gerrit

15 September 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur

Aan al onze volgers,

Vandaag is het donderdag 4 uur 's middags.
Dinsdagmorgen startte onze reis, Jan en Marten zorgden voor het vervoer, waarvoor nu al onze grote dank.
Twaalf uur vlogen we weg uit Amsterdam, groot vliegtuig,vraag me niet naar het type, het was groot met een bult op z'n rug.
We zaten prima, behoorlijk wat beenruimte en een plek naast ons om wat neer te leggen.Gerrit had een knap grietje naast zich, die zelfs vroeg, of ze haar hoofd op de vrije stoel naast hem mocht leggen, je kent Gerrit gaf gelijk aan dat ze haar hoofd wel op zijn schoot kon leggen, ouwe snoeperd, sorry Hen. Verder houdt hij zich keurig.
Om kwart voor zes 's morgens kwamen we in KL aan, spreek uit Kee El.
Kwart over zeven zaten we op onze kamer een neut te drinken.
Dien ging even plat. Gerrit en ik waren nog redelijk fit,wat ons verbaasde, we voelden ons na 12 uur vliegen nog als een jong god en godin..
We hebben via de receptie van ons hotel een taxi ingehuurd en zijn naar de Beta Caves getogen. Een enorm beeld van 42 meter hoog en 247 trappen op om in de grotten te komen, onderweg stormden een aantal aapjes met ouwe mannetjes gezichten op ons af, goed op je rugzak letten, want ze maken de riempjes open om de lekkere hapjes eruit te halen, was toch een belevenis, nadat we alle trappen weer afgedaald waren hebben hebben we twee cocosnoen open laten klieven en hebben we de koele versnapering opgeslurpt.Was een beetje flauwe smaak.
Daarna heeft onze taxichauffeur mr.Wong ons weer richting hotel gereesd.De man met hamer had zich gemeld.'s Avonds om te wennen in een Australisch restaurantje de Outback genaamd gegeten.
Vanmorgen weer fris en fruitig naar de vlindertuin, de orchideentuin en het vogelpark getogen.Erg mooi allemaal. Ondertussen is de temperatuur opgelopen tot 35 graden.
Zoals gezegd: poeh, poeh.
Vanavond hebben we een rondtoer met dans, muziek, een diner en een bezoek aan Chinatown en een moskee.
Tot zover onze belevenissen.
Het volgende verslag zal uit Australie komen.
Ontzettend leuk trouwens al die commentaren en goede wensen.
Voor diegene, die rechtstreeks naar mijn email hebben geantwoord: Scroll tot onder ons verslag, daar kan je je berichtje intoeteren en verzenden, dan kunnen wij gelijk lezen wat julle te melden hebben.
Vanuit Maleisie groeten wij u zeer.
Alles gaat naar wens en we genieten met volle teugen.
Liefs van Dien, Gerrit en Nora
Het edele drietal!

• 15 September 2011 - 08:23

Marten Rokkeveen:

Hallo daar allemaal, goed om te horen dat de reis prima is verlopen, houdt ons op de hoogte, met deze uitgebreide verslagen en schitterende foto's waan ik mijzelf op vakantie.
    Groet van het hele Rokkeveenteam.

• 15 September 2011 - 08:32

Wenda:

Dag oom en tante,s,

Nou niet flauw gaan doen over weer. hebben jullie eindelijk zon......
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en al mooie dingen hebben gezien .foto,s zien er al super uit .
    Het kaartje moet nog wel even worden aangepast hoor boven verslag anders geloven we nooit dat jullie niet uit nederland weg zijn haha..Fijne reis verder en verbrand niet levendig he.

Groeten uit Leiderdorp

• 15 September 2011 - 09:32

Carla/Jos/ma Strik:

Lief drietal, geweldig om te horen dat alles ok is en jullie lekker genieten! Net het verhaal aan ma voorgelezen erg gaaf hoor dat het allemaal zo kan! Groetjes van ons 3 en reis lekker verder!

• 15 September 2011 - 09:59

Martha En Suse, :

We hebben het uitgevogeld hoe we het moeten vinden. Erg leuk allemaal, jullie hebben al heel wat gezien.
    We wachten op de rest. Heel veel plezier
    kusjes van ons aan Dien, Gerrit en Noortje.

• 15 September 2011 - 10:50

Jacqueline (nichie):

He nichten en neef, wat leuk om
    te horen dat jullie je ondanks de hitte
    daar zo amuseren. Leuke foto's!!
    vanmiddag komt jullie tante Riet,
    laat ik haar ook de foto's zien.
    Goede reis naar Australie.

• 15 September 2011 - 11:10

Chris:

ik dacht eerst dat Dien boven op stond op de foto, want dat is toch ook een "goud" wijf!

• 15 September 2011 - 11:24

Denise & Jaap:

Ja dat is allemaal leuk he. Jullie buiten het wel uit daar in KL ondanks de hitte. In Brisbane stijgen de temperaturen ook al aardig, vandaag max 27 en de weersvoorspelling vood de komende week is zonnig en dat soort temperaturen; leeker lenteweer dus. Jullie timing schijnt goed te zijn. Morgen nog een dagje werken en dan heb ik ook 3 weken vakantie. Fantastisch toch. Leuk verslag anders. Over 2 dagen kunnen jullie ons meer bijzonderheden vertellen! Tot dan!!!!!!

• 15 September 2011 - 11:52

Truus En Jan:

Hallo dien, nora en gerrit. wij zijn blij dat alles goed is gegaan. Zo als ik leest hebben jullie al veel gedaan, mooi hoor die foto"s. Kan je een beetje warmte naar holland sturen? het is hier maar 15 graden, dus geen poe poe hier. Tot de volgende mail. groetjes truus en jan.

• 15 September 2011 - 11:53

Lien:

leuk om jullie verslag te lezen,wat de hitte betreft, hier is het 18 graden.jullie hebben al veel moois gezien en er volgt nog veel meer,hier alles prima,ik wens jullie nog heel veel plezier en tot de volgende keer.groetjes lien

• 15 September 2011 - 13:47

Anja:

Nou zo te lezen ligt ma nog te slapen, ging even plat.
    Blij dat alles goed is gegaan en de reis alweer halverwege is.
    Het weer is hier ook wel lekker , zoals jullie lezen bij de reacties, en goed vol te houden.
    Vanavond met Cor naar een voetbalwedstrijd van Jeroen en zijn vrienden team.
    Laura geniet met volle teugen van haar vrijheid en Fleur heeft het erg naar haar zin samen met Laura.
    Ik geniet nog van mijn laatste vakantiedagen en kijk ook weer uit naar mijn werk.
    Veel plezier verder

• 15 September 2011 - 16:50

Cees En Erna Jongeli:

Leuk om jullie te volgen
    Geniet en maak het gezellig

Vr Gr Erna en Cees.

• 15 September 2011 - 17:57

Henk Van Krieken:

Gerrit, je doet me denken aan die al zeer oude man, die in een overvolle bus een zeer jong meisje aanbood om op zijn schoot te gaan zitten, omdat hij toch al zo oud was en er dus niets zou kunnen gebeuren. Na een paar minuten zegt de zeer oude man tegen het meisje: Ik denk toch dat ik jonger ben dan ik denk!
    Het is lekker warm daar. Ik weet dat uit eigen ervaring. Eigenlijk is het daar altijd zo'n beetje hetzelfde weer.
    Hier in Holland is het heerlijk herfstweer en dat is toch ook wel weer lekker na zo'n natte zomer.
    Gerda (en ik) moet in oktober een week naar het AZM Maastricht i.v.m. nachtbeademing en diverse hartonderzoeken. Geniet van jullie vakantie!
    Goetjes Gerda en Henk

• 15 September 2011 - 19:56

Hannie Bert:

Leuk jullie belevenissen te volgen op naar Australie dan

Hannie en Bert

• 15 September 2011 - 20:20

Aad,Sas,Twan,finette:

leuk om het eerste verslag te lezen en de reacties hierop. Twan en Finette vinden het erg stoer dat Oma Dien aan de andere kant van de wereld haar voetstappen zet. Goede reis verder en kijk tijdens de tocht uit naar "happy feet" en zet hem weer op het goede spoor. Veel plezier daar !

• 16 September 2011 - 07:05

Cindy:

Fijn dat de eerste stop al fantastisch verloopt! Heel inspirerend, levensgenieters, goede familietrek! Liefs voor de Australiers

• 16 September 2011 - 07:37

Ellie:

Dag Nora heb gelijk even meegekeken en gelezen over jullie reis en het ziet er nu al fantastisch uit. Mooi daar hoor geniet er maar lekker van en natuurlijk mooie foto,s blijven sturen ha ha. Groetjes van Ellie.

• 16 September 2011 - 12:18

Fanny:

Goed te lezen en te zien dat jullie het zo naar je zin hebben. Wij zijn bijna de eerste Noorloze werkweek zonder kleerscheuren doorgekomen. Goede reis richting Australië! We kijken uit naar het volgende verslag.

• 16 September 2011 - 13:06

Peter En Ria:

Fijn dat jullie het naar zin hebben
    bij het zien van de foto's beleven wij ook onze vakantie weer geweldig he
    de uitslag was goed

• 16 September 2011 - 18:21

Christel:

Hallo Borger-Trio, fijn dat alles goed gaat, al een aardig verslag met belevenissen tot aan verleidingen in het vliegtuig toe. Veel plezier verder, maak er weer wat moois van en we houden jullie in de gaten (doen jullie dat ook bij ome Gerrit tijdens de volgende vlucht haha).
    Groetjes van de Holstjes.

• 16 September 2011 - 18:38

Marion:

Lieve Noor, Gerrit en Dien,
    Echt leuk om zo te kunnen lezen wat jullie allemaal beleven.
    Klinkt allemaal erg goed!
    Enne...hoe heter hoe beter toch? Die temperatuur daar wen je wel aan. Altijd beter dan een herfststorm.
    Dames, letten jullie wel een beetje op Gerrit? Dat ie zich een beetje gedraagd? Dan hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn schoonvader.
    Ik volg jullie op de voet en wens jullie een goede tweede vliegreis. Kijk uit naar jullie volgende verslag!

• 18 September 2011 - 09:42

Leny Van Batenburg.:

Hallo Gerrit en Nora en Dien,
    Via de link van Marion ben ik bij jullie gekomen.Leuk he nu kan ik jullie ook volgen.Zo te zien hebben jullie het erg naar de zin.In ieder geval zitten jullie in de zomer en wij in de herfst.Geniet er van en ik kijk uit naar het volgende verslag.Groetjes van Leny en Joop.