We zijn goed aangekomen - Reisverslag uit Redland Bay, Australië van Nora,Dien en Gerrit Borger - WaarBenJij.nu We zijn goed aangekomen - Reisverslag uit Redland Bay, Australië van Nora,Dien en Gerrit Borger - WaarBenJij.nu

We zijn goed aangekomen

Door: Nora,Dien,Gerrit.

Blijf op de hoogte en volg Nora,Dien en Gerrit

18 September 2011 | Australië, Redland Bay

Daar zijn we weer.We waren bij de woensdag gebleven.
's Avonds een avondtoer gemaakt.
Geboekt in het hotel, bij de bellboy.
We hadden een privé taxichauffeur in een heerlijke geaircondisioneerde auto.
Eerst naar Chinatown, de markt op.
Wat inkopen gedaan, daarna naar een hindoe Moskee, vraag me niet naar de naam, we moesten onze schoenen in een schoenenloket in bewaring geven en op onze blote pootjes naar binnen.En maar hopen, dat je de juiste schoenen terug krijgt.
Mooi gebouw, geen offerande gebracht.
We hadden toch wel trek gekregen en we togen naar de dinnershow met Maleise dans.
We konden ook zelf meedoen, maar we keken even de andere kant uit.
Was erg leuk en lekker (maleis buffet)
De volgen ochtend naar KL tower geweest, hoogte 421 meter, dit is een zendmast ala euromast, alleen wat hoger. Het was wat nevelig maar toch wel indrukwekkend.
's Middags zijn Gerrit en ik naar de Twin Towers, of Petronastower, gelopen. Deze wordt momenteel gerenoveerd, dus we konden niet op de brug in de hoogte lopen.
Het winkelcentrum onder de Twintowers opgezocht, daar was een leuke show van schoolkinderen aan de gang.
Toevallig was het vrijdag Independence Day, dus was het overal feest.Kindertjes waren erg mooi Malinees gekleed, en de zang schalde door het hele gebouw.
Daarna hebben we een taxi terug genomen.Eerst met de taxichauffeur een heftige discussie gehad.Hij wilde tweemaal zoveel hebben als wij wilden geven. Na de dreiging van onze kant dan maar te gaan lopen, kwam er een ander chauffeurtje achter ons aan, die ons wel wilde vervoeren. Een overwinning voor ons dus.Daarna weer heerlijk in de Outback gegeten.
En vroeg naar bed. 's Morgens moesten we om half zes op. Het vliegtuig vertrok om 9.40 uur.
We hebben een prima vlucht gehad. Kwamen een kwartier eerder als gepland in Brisbane aan, waar Jaap en Denise met de uitgekomen amerillisen ons stonden op te wachten.
Was een soort VIP ontvangst.
Op huis aan en na wat gepraat en een drankje het bed in geschoten.
Vandaag hebben we een gezellige BBQlunch gehad.Alle kinderes en kleinkinders gezien.Was erg gezellig. Daarna een wandeling langs de zee gemaakt, was even lekker, die beweging. Morgen gaan we richting Goldccoast, richting zand, zon en zee.
Het is er heerlijk weer voor, 27 graden ongeveer.
Dit was hem weer.
Wenda ik heb het kaartje aangepast, was het even vergeten.Voor Twan en Finette morgen gaan we naar zee kijken of Happy Feet langs komt zwenmmen, dan zetten we hem in de goede richting.... Van Dien moet ik de complimenten aan Lien overbrengen, knap gedaan je berichtje Lien!
Nou tabé dan, we groeten u weer van de andere kant der aarde!
Dien, Gerrit en Nora

• 18 September 2011 - 09:27

Jerry:

Ga zo door. Inmiddels zijn jullie ook op Saskia's facebook gespot.

• 18 September 2011 - 12:49

Aad Vd V.:

Ziet er Gezellig uit bij de Borgers " Down under " Finette mist je en is weer een tand Kwijt (zie faceboek Saskia). Twan heeft gewonnen met voetbal 7-1 en mist de dropjes.

• 18 September 2011 - 13:29

Suse:

Hallo allemaal,
    Weer een leuk en druk verslag.
    Temperatuur is daar prima.
    Hier zakt het aardig weg. Vandaag weer veel buien en de komende dagen wordt het niet veel beter.
    Tot het volgende verslag. Groetjes Suse

• 18 September 2011 - 13:38

Sonja:

Hoi Nora, Dien en Gerrit,
    Goed om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen in Brisbane. En wat een mooie foto's van KL! Jammer (voor Gerrit) dat je niet in de Petronas Towers kon, misschien volgende keer??
    De Hollandse schorten doen het goed zo te zien, staat leuk bij Jaap en de kleinkinderen! Geniet lekker van het heerlijke weer in de wetenschap dat het hier af en toe met bakken uit de lucht komt. Groeten aan allemaal,
    Sonja

• 18 September 2011 - 14:22

Martha En Ger:

Jullie hebben al weer heel wat meegemaakt en dan dat weer. 't Is hier herfst. Schoenen weer terug gevonden
    begrijp ik.
    Rob en Channa zijn vandaag ook weer thuis gekomen en wel van 30 gr. naar 15 gr Hebben het erg leuk in Rome gehad.
    Ger blij, dat ze weer thuis zijn.
    Ook blij ,dat Ajax gelijk gespeeld heeft tegen PSV.
    Ik wens jullie veel plezier.
    Groetjes ook aan Jaap en Denise.
    Tot de volgende keer maar weer doeiiii.
    Martha en Ger

• 18 September 2011 - 16:26

Carla/jos/adri:

Hoi down under gangers het ziet er allemaal weer helemaal top uit !
    Gelukkig een goede reis gehad en nu lekker op naar zon, zee en strand.
    Hier lekker nazomer weer maar niet warm. Fijne reis verder en we blijven jullie volgen. Groetjes van de 3 uit Capelle en Vlaardingen

• 18 September 2011 - 17:38

Wenda:

Fijn nora van het kaartje ,ja nou geloof ik het . Ziet er leuk uit . Volg de Borgermeiden altijd al via facebook maar nu zijn jullie er ook bij . Geniet ze en de groeten van mijn ouders want die zwerven nog steeds door Italie . Ze zijn nu in Cecina . Niet op Mare blu , die was vol maar 2 campings verderop . Ze hebben helaas beperkt internet .

Toedeloe

• 18 September 2011 - 18:25

Jacqueline:

hoi Borgertjes,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
    Nu maar genieten van alles wat
    op jullie pad komt de komende
    weken. Groeten aan Jaap en
    Denise. Have Fun,

• 19 September 2011 - 05:22

Marten Rokkeveen:

Hallo allemaal, het is nu maandagochtend 7.15 uur, druilerig weer, misschien een sprankje zon vandaag, temperaturen worden lager.
    Maar goed dat zal jullie worst zijn, heerlijk genieten van een barbeque in de tuin, ga zo door. Wederom leuke foto's. Groeten van het Rokkeveen Team.

• 19 September 2011 - 07:24

Peter En Ria:

• 19 September 2011 - 07:27

Peter En Ria:

wij genieten met jullie mee schattig de hollandseschortjes fijne trip verder gr peter en ria

• 19 September 2011 - 11:36

Jaap And Denise:

Leuk m'n zusjes en oudste broer hier te hebben, maar de detailds laat ik aan onze correspondent over! Alles zeer harmonieus hier. Proost!!

• 19 September 2011 - 11:59

Nel Spaans:

Hallo Allemaal

Hier alles nog hetzelfde Het weer is pet.het is herfst.PSV-Ajax ge;ijk gespeeld 2-2.

Feyenoord gewonnen. Az ook gewonnen en Twente was ook ADO de baas.

Misschien interesseert het juliie geen flikker.maar anders heb ik geen nieuws.

Groetjes Nel Spaans

• 19 September 2011 - 12:53

Truus En Jan:

Zoals we gelezen hebben gaat alles volgens plan, ook met de temperatuur. Leuk reisverslag van jullie belevenissen. Geniet er van met de familie, maar dat zal best wel lukken.
    Groeten van Truus en Jan

• 19 September 2011 - 18:40

Ronny En Cindy:

Heerlijk het echt vakantiegevoel! Gezelligheid, familie (wat zijn de kleintjes al groot en schattig!), zon, lekker eten en relaxen.
    Bij ons een week vol met klussen (nieuw aquarium), een test van Luuk, optredens van THe Specials en the Sweet Lake Harmony Singers en een heel naar overlijden van een buurjongen ....veel wisselende emoties,
    Liefs van de Sheridanzijde

• 20 September 2011 - 17:02

Luuk En Olaf:

Luuk;mooie foto's opa, ik mis je, veel plezier verder
    Olaf; reuze mooie foto's, opa ik mis je veel te erg, je bent zo erg lief

• 20 September 2011 - 20:06

Marion De Groot:

Ik hoorde van Marten hele leuke berichten, nu kan ik jullie ook vanaf mijn email-adres volgen, veel plezier daar, ik kijk uit naar het volgende verslag en de foto's, groetjes van Marion.

• 21 September 2011 - 18:28

Anja:

ik hoorde van Jeroen dat ma heeft gebeld , ik heb al teruggebeld maar krijg geen contact.
    het gaat allemaal goed , we zijn druk aan het werk en met school bezig. hopelijk gaat het bij jullie ook goed en hebben jullie het naar je zin.
    maak er nog een leuke tijd van . liefs